000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00652nam a2200205 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
090608s2007 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M 47103-2007 |
OTROS IDENTIFICADORES |
Número normalizado ou código |
84498158583 |
CDU |
CDU |
641.5(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Santamaria, Santi |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Elaboraciones básicas y entrantes |
Autores |
/ Santi Santamaría ; coordinacion, José Carlos Capel y Julia Pérez |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
:El País |
Data de publicación |
,2007 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
61 p |
Outras características físicas |
:il. col |
Dimensións |
;20cm |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Cocina con firma |
Número de volume |
;05 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina |
Subdivisión de forma |
Recetas |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Pérez, Julia |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Capel, José Carlos |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Falta ISBN |
-- |
1 |